留下评论

ana sayfa

3970232_120012002305_2

 1-Çin’de firma araştırma hizmeti

2 – Çin’de ürün ve fiyat araştırma hizmeti
3 – Çin’deki firmalarla iletişimi sağlamak
4 – Çin\’de ürün takip hizmeti

5- Çince-Türkçe tercumanlık hizmeti

6- Telefon Üzerinden Çince Tercümanlık  Hizmet
7- Çince Ticari Tercüme- Çeviri:İhalele şartnameleri, uluslararası ticaretle ilgili bilgi, belge, kanun ve yönetmelikler, yazışmalar, ithalat – ihracat yazışmaları, İş mektupları, şirket sunumları, Muhasebe, Ticaret .

8- Çince Teknik Tercüme – Çeviri: Hidrolik-Pnömatik, Otomotiv, Otomasyon, Mekatronik, Enerji, Tarım, Gıda, Bankacılık, Denizcilik, Telekomünikasyon, Yazılım ve Bilgisayar, elektrik, genel elektronik, iletişim cihazları, otomotiv, tekstil, kimya, inşaat, mimarlık, çeşitli üretim makineleri, tıp cihazları, hava ve kara taşıt ve makineleri, ziraat, çevre, Makine Mühendisliği, Kimya, Tıp, Ekonomi, Hukuk, Tekstil, Kalite Güvence ve Kalite Yönetim Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, , İnşaat Mühendisliği, Haritacılık ve Kadastro..

9- Çince Tıbbi Tercüme- Çeviri:  Anestezi, Biyoistatistik,Dahiliye, Diş Hekimliği,Toksikoloji, Diyagnostik, Endokrinoloji, Endoskopi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Halk Sağlığı, Kardiyoloji, Mikrobiyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji,Patoloji, Klinik rapor, araştırma ve makaleler, Tıp ve eczacılık kuruluşlarının tanıtım metin ve broşürleri,Tıbbi ürün lisans ve patentleri,medikal cihaz satan firmaların tanıtımları vb.

Çince Tercüme: Çeşitli iş görüşmeleri, ülke ziyaretleri, toplantılar, telefon görüşmeleri bu hizmetimiz kapsamındadır. beklimeyin  hemen iletişine geçin……iletişim gecin

留下评论